8 Haziran 2011 Çarşamba

2011 MNG Kargo İş Başvurusu Başvuru Formu MNG Kargo Personel Eleman Alımı

MNG Kargo İş Başvurusu ve 2011 personel alımları ile ilgili bilgiler.

MNG Kargo, Türkiye’de kargo denilince akla gelen en kaliteli kargo hizmetini sunan bir şirkettir. MNG kargo insan kaynakları departmanını sizler için biraz araştırdık.

MNG Kargo kuruluşundan bu yana ortalama 6000 kişiye istihdam sağlamış köklü ve güçlü bir firma olduğunu gösteriyor. Sizde MNG kargo bünyesinde çalışmak ister misiniz?
MNG Kargo insan kaynaklarından edindiğimiz bazı bilgiler:

MNG Kargo kuruluş tarihi olan 17 Şubat 2003 tarihinden bu yana 6000'i aşkın kişiye istihdam sağlamıştır. Büyük MNG Kargo ailesi güleryüzlü, güvenilir, sabırlı, saygılı ve çözüme odaklıdır. Mng Kargo kurum kültürünü özümsemiş 6000'i aşkın bireyimiz Ülke ekonomisine katkıda bulunmanın bilinciyle sosyal yaşamada tamamen aktif duyarlıdır. MNG Kargo’nun kısa bir sürede 385 kişilik personel sayısını 6000’in üzerine, 61 Şube sayısını 600’ün üzerine ve 6 Bölge Müdürlüğünü ise 17’ye çıkarmasını MNG Holding’in finansal desteği ile birlikte kaliteli işgücü istihdam politikası sağlamıştır. MNG Kargo bireylerinin üstün çabası sayesinde ortalama yüzde 1200 büyüme oranı ile hedeflerimizi gerçekleştirdik.

Amacımız, esnek ve şeffaf bir yönetim şekliyle personelimizin yeteneklerini açığa vurmalarını sağlamak, mutlu ve gelişmeye açık çalışma ortamı sağlayarak verimliliği arttırırken onlara mutlu bir yaşam olanağı yaratmaktır. Açık iletişim politikamız katılımcılığı teşvik etmekte ve yaratıcılığı sağlamaktadır.

Alt kısımdaki linke tıklayın.

http://www.mngkargo.com.tr/

2011 MNG Kargo İş Başvurusu Başvuru Formu MNG Kargo Personel Eleman Alımı yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder