18 Mayıs 2011 Çarşamba

NBA Draftı'nda ilk seçim hakkı Cavs'in

NBA 2011 Draftı'nda ilk sırada oyuncu seçme hakkını Cleveland Cavaliers kazandı.
-- Cavaliers, LeBron James'in ayrılışından sonra takımı yeniden yapılandırma konusunda önemli bir şans elde etti.

Normal sezonu 19 galibiyet ve 63 mağlubiyetle kapatan Cavs, gelecek ay yapılacak NBA 2011 Draftı'nda ilk sırada seçme hakkını kazandı.


Draft kurasında takımı temsil etmesi için sahneye 14 yaşındaki oğlu Nick'i gönderen Cavaliers'ın sahibi Dan Gilbert, "bizim için fırtınalı bir yıl oldu. Geçen yaz bizi şoka sokan olayları herkes biliyor. Belki bu draft ile umut dolu bir başlangıç yapabiliriz" dedi.


Sadece yüzde 2.8 şansı olmasına karşın ilk sırada seçme hakkını kazanan Cleveland, son olarak tercihini LeBron James'ten yana kullandığı 2003'te ilk sırada oyuncu seçmişti.


İlk tur dördüncü sıra hakkını da elde eden Cleveland Cavaliers'ın ilk sıra seçimini Duke Üniversitesi'den Kyrie Irving veya Arizona'dan Derrick Williams için kullanması bekleniyor.


İkinci sırada seçme hakkı normal sezonun en kötü takımı Minnesota Timberwolves'a giderken, üçüncü sıra Utah Jazz'ın oldu.


23 Haziran'da Newark, New Jersey'de düzenlenecek 2011 NBA Draftı'nda Toronto Raptors, beşinci, Washington Wizards altıncı ve Sacramento Kings yedinci sırada oyuncu seçme hakkını aldı.


Yorum Yaz | Yorumları Oku

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder