10 Mayıs 2011 Salı

Fethullah Gülen Mhp de Çıkan Kaset İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı


Fethullah gülen mhp,Fethullah Gülen kaset hakkında konustu,fethullah gülen mhp kaset,herkul org ve mhp kasetleri,iftira net,mhp fethullah gülen,mhp kaset fethullah gülen, Fethullah gülen mhp kaset, fethullah gülen mhpye cevap, fethullah gülen kaset,fethullah gülen mhp kaset,fethullah gülen mhpye cevap hakkındaki bilgiler.

Fehtullah Gülen, hakkında çıkan suçlamalar üzerine herkul.org sitesinden cevap verdi. Gülen, isim vermeden Bahçeli’nin iddialarını değerlendirerek, “İnsafsızca iftira ve saldırı” dedi.

Gülen, insafsızca karalamalar, isnad, iftira ve saldırılar karşısında biz ancak meşru müdafaaya başvurabilir; tashih, tavzih ve tekziblerde bulunabilir; şayet kötülükte ısrar edenler olursa, haklarında tazminat davaları açarız. Bunlar meşru haklarımızdır; fakat, asla onların yaptıkları gibi saldırganlığa girmeyiz. Yumruk sallamalarına karşı yumruk sallamayız. Onlar “bir tokat da oradakine (okyanus ötesindekine) vuralım!” Deseler de biz onlara tokatla mukabelede bulunmayız.” dedi.

Fethullah Gülen kendisine yönelik isnatların kin ve nefrete dayandığını söyledi “biz onlara sadece acırız ama onların uslubu ile cevap vermeyiz” dedi…

Gülen, “Yumruk sallayanlar, beyin insanı değil, ruh insanı değil, kalb insanı değiller; onlar insanî değerlerini baskı altına alıp mahkum etmişler. Böyleleri kendi karakterlerinin gereği olarak kine, nefrete, saldırganlığa ve yumruğa başvurabilirler. Fakat, siz de kendi karakterinizin gereğini ortaya koymalı, olsa olsa onlara acımalısınız ama asla aynıyla mukabelede bulunmamalısınız.” dedi.

Kaynak: İHA

Etiketler: fethullah gülen kaset, Fethullah Gülen kaset hakkında konustu, Fethullah gülen mhp, fethullah gülen mhp kaset, fethullah gülen mhpye cevap, herkul org ve mhp kasetleri, iftira net, mhp fethullah gülen, mhp kaset fethullah gülen

Duyuru: Sitemizdeki Videolar Diziler Muzikler Fragmanlar Tanıtım Amaçlıdır.Yanlızca Kısa Bir Bölümleri Yer Almaktadır.Sitemizde Bulunan Videolar Yahoo, Google, İzlesene , Youtube Gibi Siteler Üzerinden Oynatılmaktadır.Sitemizdeki Yayınlanan Sağlık Konuları Tamamen İnternet Araştırmalarına Dayalıdır.Böyle Konularda Lütfen Doktorunuza Veya Bir Uzman Hekime Başvurunuz..Yazı Video gibi Konularda Hak Sahibi İddia Eden Kişiler Veya Telif Haklarına Aykırı Bir Yazı Görüyorsanız Bu Yazıyı İletisim Bölümünden Bizimle İrtibat Kurmanız Yeterli Olacaktır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder