7 Mayıs 2011 Cumartesi

EXPO Dünya Fuarı Tarihçesi ve Expo Dünya Fuarı Bilgisi


EXPO Dünya Fuarı 2020 hakkında bilgi, EXPO Dünya Fuarı İzmir 2020, Expo Dünya Fuarı 160 Ncı Yıl Dönümü, Dünya Fuarı logosu, Newyork dünya fuarı logosu, dünya fuarı ne zaman kuruldu, dünya fuarının tarihçesi, dünya fuarı doodle, google dünya fuarı, wikipedia dünya fuarı, işte dünya fuarının ayrıntıları hakkındaki bilgiler.

Dünyanın Fuarları heyecan ve ilham dünya çapında insanların milyonlarca kez kendi tarafından ifade isteklerini umutlarını ve. Perhaps unwittingly, they also provide a fascinating glimpse into the realities of those same times. Belki de farkında olmadan, onlar da bu kez aynı gerçekleri içine bakış sağlayan bir büyüleyici.

Ever since the first world’s fair in London in 1851 , the goals of world’s fairs have been both high-minded as well as commercial. Beri adil Londra’da 1851 yılında dünyanın ilk ,’s fuarları dünya gol ticari olarak düşünen yanı sıra yüksek edildin de. They also allow people to explore the world outside of their everyday experience — outside cultures, new scientific advancements, and new inventions. günlük deneyim icatlar – yeni ve gelişmeler, bilimsel yeni dışındaki kültürleri, onların Onlar da izin insanların keşfetmek için dünyanın dışında.

As times change, world expositions have changed to fit those times. değiştikçe kez, dünya sergi kez bu uyacak şekilde değiştirdi. They continue to reflect both the commercial needs of their times while presenting the ideals, hopes, and aspirations of people even as those evolve. , Gelişmeye bu kadar özlemleri kişi bile ve umut, idealleri hem ticari ihtiyaçlarını kendi sunarken kez yansıtmaya Onlar devam edin.

One of the primary goals of world’s fairs is to entertain. fuar hedeflerinin dünya birincil Bir eğlendirmek olan.
Both the amusement zones and pavilions in world’s fairs have evolved over time. Hem eğlence alanları ve fuarlarda’s pavyondan dünyanın zaman içinde evrim geçirmiş. As people have more and more entertainment options, world expositions have continued to find new ways to provide information and inspiration in new ways. seçenekleri gibi eğlence insanlar var daha, dünya sergi yollarla yeni ilham bilgi ve sağlamak için yeni yollar bulmak zorunda devam etti.

The history of world’s fairs is also a history of people claiming them dead. ‘s fuarları dünya tarihinin ölü olduğunu iddia ederek onları insanların geçmişi de.
We certainly have seen this recently as people claim that television and now the Internet have made world’s fairs obsolete — that we have now finally exhausted the potential to entertain, enlighten, and inspire outside of one’s own home. biz ev sahibi şimdi’s nihayet biri bitkin potansiyeline eğlendirmek dışında ilham, aydınlatmak, ve – eskimiş Biz fuarlara ve kesinlikle dünya yaptıktan son zamanlarda bu görüldüğü gibi insanların iddia var İnternet o televizyon ve şimdi.

We believe that world expositions are changing and will continue to change with the times. Biz zaman değişiyor inanıyorsanız expositions dünya ile değişmeye devam ve olacaktır. There will always be new ways to inspire, new ways to enlighten, new ways to entertain. yolları eğlendirmek var olmak yeni hep olacak yollar, yeni ilham yolları, yeni aydınlatmak için. We also can’t discount the attraction of experiencing something new as part of a group, a community. Biz de toplum, bir grubun parçası olarak yeni bir yaşama olamaz indirim cazibe.

I think another reason people think they’re dead, at least in the United States, is because we haven’t had one in the United States since 1984 and haven’t had on in North America since 1986 . O zamandan beri Amerika Birleşik Devletleri, Amerika Birleşik olduğunu vardı biri değil çünkü sahip olduğumuz en düşünüyorum başka bir ölü konum daha düşünmelerini nedenle 1984 ve o zamandan beri Amerika Kuzey olmayan oldu 1986 . Most Americans aren’t aware that there have been 10 world’s fairs since the Louisiana World Exposition in 1984 . Amerikalıların çoğu bu yana fuar’s yapılmış dünyanın 10 farkında orada var olmayan Fuarı 1984 Dünya Louisiana .

World’s fairs are still important. Dünyanın en önemli fuar hala.
They are related to both the Olympics and the United Nations in many ways, but world’s fairs are unique in that the everyday person can experience them firsthand, not just athletes or politicians. Onlar, ama yolları hem Olimpiyatları Milletler birçok United ve ilgili dünya fuarları politikacılar ya da sporcular sadece benzersiz değil, onları o birinci elden günlük kişi olabilir deneyim. Anyone can enter that expo site and feel a part of something new, feel a part of the world community, feel what potential man has for doing good in the world. Herkes site expo girebilirsiniz ve yeni bir şey parçası hissediyorum, dünyanın en iyi olan için yapıyor adam potansiyeli, ne hissediyorum topluluk dünyanın bir parçası hissediyorum bir.

Perhaps that should be the mission of world expositions now— to make us even the slightest bit less cynical about the world and to let us feel we are a part of that world—and you can rarely experience that from your television or computer. Belki de bunun bir parçası olan bir yanımızda hissetmek olmalıdır ufak bir misyonu dünya sergi şimdi bile bize yapmak izin bit ve daha az dünya hakkında alaycı bir dünya ve yaşayabilirsiniz nadiren o bilgisayardan televizyon veya.

Participate in a dialogue… diyalog katılın …
By visiting our discussion boards . Tarafından panoları ziyaret ederek tartışma .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder