15 Mayıs 2011 Pazar

2011 Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alım ilanı Şartları Nedir

1. Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarının ihtiyacı için aşağıda unvanları yazılı kadrolara “Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla (74) memur alınacaktır.

2. ALINACAK MEMUR KADROLARININ :Jandarma Genel Komutanlığı; 6 asci, 4 hademe, 2 kaloriferci, 5 tahmil tahliye memuru, 1 muhasebeci, 2 mutercim, 2 terzi, 18 uzman (hukuk), 1 zabıt katibi, 3 istatistik, 10 muhendis, 4 elektronik teknisyeni, 10 psikolog ve 4 sosyal hizmetler uzmani alacak

<

TOPLAM ALINACAK PERSONEL MİKTARIPERSONELDE ARANILAN NİTELİKLER2010 KPSS PUAN TÜRÜ VE MİNUMUM NOTULise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının; Aşçılık veya Mutfak Alanından Mezun Olmak ya da Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının; Herhangi Bir Alanından Mezun Olup 3308 Sayılı Kanuna Göre Aşcılık Dalında Ustalık/Kalfalık Belgesine Sahip Olmak.Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının, Herhangi Bir Alanından Mezun Olmak.Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Herhangi Bir Alanından Mezun Olup M.E.B.’dan Onaylı Kalorifer Ateşçiliği Sertifikası Sahibi Olmak.Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının, Herhangi Bir Alanından Mezun Olmak.Finans, Finans ve Muhasebe, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama Ön Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak.İngiliz Dil Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Kültürü, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviri Bilim (İngilizce) Lisans Programından mezun olmak. İngilizce KPDS’den en az (B) düzeyinde puan almış olmak. (Yazılı ve sözlü çeviri, konferans çevirmenliği alanında deneyimli olmak tercih sebebidir.)KPSSP3 VEYA KPSSP108 EN AZ 50 PUANLise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Terzilik, Erkek Terziliği Alanlarının Birinden Mezun Olmak ya da Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Herhangi Bir Alanından Mezun Olup 3308 Sayılı Kanuna Göre Erkek Terziliği Dalında Ustalık/Kalfalık Belgesine Sahip Olmak.Hukuk Lisans Programından Mezun Olmak.KPSSP11 VEYA KPSSP79 EN AZ 50 PUANAdalet Ön Lisans Programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan Mezun Olmak.İstatistik Lisans Programından Mezun Olmak.KPSSP75 VEYA KPSSP111 EN AZ 70 PUANBilgisayar Mühendisliği Lisans Programından Mezun Olmak.Elektronik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak.İnşaat Mühendisliği Lisans Programından Mezun Olmak.Makine Mühendisliği Lisans Programından Mezun Olmak.Tekstil Mühendisliği Lisans Programından Mezun Olmak.Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik Alanından Mezun Olmak.Lise veya Dengi Ortaöğretim Kurumlarının Elektronik, Elektrik-Elektronik Alanlarının Birinden Mezun Olmak.Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler Lisans Programlarının Birinden Mezun Olmak.Psikoloji Lisans Programından Mezun Olmak.

3.BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞART VE NİTELİKLER:

a.657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48’inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak (A bendinin 6’ncı fıkrası hariç).

b.Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için 2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (2010 KPSS) girmiş olmak.

c.2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarından yukarıda unvanlarının karşısında belirtilen puan türünden en az belirtilen puanı almış olmak.

(1) Lisans mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait yukarıdaki unvanlarının karşısında belirtilen puan türü,

(2) Ön lisans mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 puan türü,

(3) Ortaöğretim mezunları için 2010 yılı KPSS sınavına ait KPSSP94 puan türü kullanılacaktır.

ç.İlan edilen unvanlar için en üst öğrenim düzeyi itibariyle öğrenim şartını taşımak ve en üst öğrenim düzeyinden KPSS’ye girmiş olmak.

d.Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya çalışıyor olmamak.

e.Merkezi sınav giriş tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

f.Erkek adayların muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

g.Sevk edilecekleri askeri hastaneden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre “Sivil memur adayı olur” kararlı rapor almış olmak.

ğ.Hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak.

h.Kadro unvanlarının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak.

4.SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER VE BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

a.Diploma veya öğrenim belgesi fotokopisi, (aslı, noter veya okuldan onaylı sureti mülâkata çağrılması halinde getirilecektir. Okul bölümlerine denk olanlar veya yurt dışında öğrenim görenler için Yüksek Öğrenim Kurumundan alınmış denklik belgesi.)

b.T.C.kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi,

c.Öğrenim durumunuza göre girmiş olduğunuz KPSS sonuç belgesi internet çıktısı,

ç.İş talep formu.(J.Gn.K.lığı internet sitesi www.jandarma.tsk.tr adresinden temin edilerek talimatına göre doldurulacak, ilanda belirtilen sadece bir unvan için başvuruda bulunulacak, fotoğraf yapıştırılacaktır.)

d.İstenen görev unvanına göre illere göre tercih öncelik çizelgesi, (birden fazla il için temin edilen unvanlara başvuran adaylar, J.Gn.K.lığı internet adresinden temin ederek talimatına göre doldurulacaktır. Atamalar başarı sırasına göre tercihler dikkate alınarak yapılacağından, adayların unvanın karşısındaki tüm illeri atanma istek sırasına göre yazması kendi lehinedir.)

e.Başvuruda bulunacağı unvana ait istenen; KPDS belgesi, ustalık-kalfalık belgesi, kalorifer ateşciliği, erkek terziliği belgesi v.b. belge fotokopileri, (aslı veya noter onaylı sureti mülâkata çağrılması halinde getirilecektir.)

f.Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi, (Aslı veya onaylı örneği mülâkata çağrılması halinde getirilecektir.)

g.Adaylar yukarıda belirtilen belgeleri yarım kapak karton dosya içerisinde diploma en altta olacak şekilde sıralayıp takarak getireceklerdir.

5.BAŞVURU YERİ VE TARİHİ:

Yukarıda belirtilen şart ve nitelikleri taşıyan adaylar belirtilen belgeler ile birlikte;

a.Mütercim, Uzman (Hukuk), Uzman (Sosyal Hizmetler), Psikolog unvanlarına başvurular; 23 Mayıs 2011 tarihinde, saat:10.00-17.00 arası,

b.Muhasebeci, Aşçı, Hademe (Temizlik Görevlisi), Kaloriferci, Terzi unvanlarına başvurular; 24 Mayıs 2011 tarihinde, saat:10.00-17.00 arası,

c.Tahmil ve Tahliye Memuru (Hamal), Zabıt Katibi, Teknisyen (Elektirik), Teknisyen (Elektronik) unvanlarına başvurular; 25 Mayıs 2011 tarihinde, saat:10.00-17.00 arası,

ç.İstatistikçi, Mühendis (Bilgisayar), Mühendis (Elektronik), Mühendis (inşaat), Mühendis (makine), Mühendis (Tekstil) unvanlarına başvurular 26 Mayıs 2011 tarihinde 10.00-17.00 saatleri arasında Korg.Naci Tınaz Jandarma Kışlası (Anıttepe/Ankara) (Polis Akademisi Yanı-Bakınlıklar PTT karşısındaki merdivenlerden çıkılacaktır.) adresine şahsen yapılacaktır. Unvanlar için belirtilen tarihlerde başvurular yapılacak, posta ve diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

6.UYGULAMALI MÜLAKAT SINAVI:

a.Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan; yukarıda yazılı unvanların karşısında belirtilen miktarın (6) katı kadar aday merkezi sınav sonuçlarına göre en yüksek puanlıdan başlamak üzere değerlendirmeye (uygulamalı mülakat sınavına) tabi tutulacaktır.

b.Değerlendirmeye tabi tutulacak adaylara ait isim listeleri ile nerede değerlendirmeye tabi tutulacakları en geç 06 Haziran 2011 tarihine kadar J.Gn.K.lığı internet adresinden (www.jandarma.tsk.tr) yayımlanacak, ayrıca yazı ile bildirilmeyecek ve başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.

c.Değerlendirme, uygulamalı mülâkat sınavı şeklinde 14, 15, 16 ve 17 Haziran 2011 tarihlerinde Korg.Naci TINAZ Jandarma Kışlası Anıttepe/ANKARA’da yapılacak, adayların hangi tarihte çağrılacağı başvuru sonuçları ile birlikte duyurulacaktır.

ç.Değerlendirme sonuçları en geç 15 gün içinde internet adresinden (www.jandarma.tsk.tr) duyurulacak, ayrıca yazılı tebligat yapılacaktır.

İRTİBAT NUMARALARI: 0312 456 31 34 – 0312 456 11 37 – 0312 456 31 33 – 0312 456 11 32 – 0312 456 11 30

(İMZALIDIR)

2011 Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alım ilanı Şartları Nedir yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder