17 Mayıs 2011 Salı

Pes 2012 Demo indir Video izle

17 Mayıs 2011 tarihinde yazıldı, 0 yorum yapıldı..Pes 2012,Pes 2012 oyna,Pes 2012 video,Pes 2012 indir,Pes 2012 gezginler,Pes 2012 nezaman cıkıcak,Pes 2012 demo,Pes 2012 izle,Pes 2012 indir gezginler,Pes 2012 yeni,konami video,izle dailymotion video,youtube video izle,Pes 2012 demo indir,Pes 2012 full indir…

Geçtiğimiz haftalarda gelen FIFA 12 detaylarının ardından futbol tutkunlarının fenomen oyunu PES 2012 de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Konami, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisanslarını kullanacak PES 2012'nin PlayStation 3, Microsoft Xbox 360, Windows PC, Wii, PSP ve PlayStation 2 için 2011 sonbaharında raflarda olacağını duyurdu.

Ünlü oyun firması Konami’nin her sene olduğu gibi merakla beklenen PES serisinin 2012 versiyonunu tanıtan ilk videoyu yayınladı.

Video içerisinde yer alan bilgilerde PES 2012'yi oynayanların adeta bir fubol maçı izliyormuş hissine kapılacağından bahsediliyor. Buradan anlaşıldığı üzere grafikler, belli bir değişikliğe uğrayacak.

PES 2012, atak bakımından gelişmiş bir oyun olacak. Takım arkadaşlarınız sizin yaptığınız plana bağlı kalıp, aynı anda güzel bir atak yapmanızı mümkün kılacak.

Oyundan ilk detayları da serinin yapımcısı Shingo “Seabass” Takatsuka: “Benim için PES serisinin asıl amacı insanların bir maçı izlemeye gittiklerinde veya televizyonda bir maç izlerken gördüklerini bilgisayar başında ya da konsollarında tecrübe edebilmelerini sağlamak. Bu yüzden dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarına da danışarak oyunumuzu nasıl gerçek futbola yaklaştırabileceğimizi öğrenmek için durmadan çalışıyoruz. Bu PES 2012’nin en önem verdiği şey ve gerçek futbol deneyimi sunmanın da anahtarı.”

YAPAY ZEKA MOTORU DAHA DA GELİŞTİRİLDİ

KONAMI, PES 2012 ile gerçek, etkileyici ve oynanabilir bir futbol oyunu yaratmak için hem PES serisi hayranlarıyla, hem de genel olarak futbol taraftarlarıyla çalışmaya devam ediyor. PES 2012’deki yoğunlaşılan nokta maçların oynanış tarzı ve takım çalışması olacak. Seabass ve Tokyo ekibi, üst düzey futbolun özünü yakalamak üzere yeni oyunun yapay zeka motoru üzerinde büyük değişiklikler yaparak oyuncuların gerçek bir takımın parçasıymış gibi hissetmelerini sağlamaya çalışıyorlar.

EN İYİ SAVUNMA HÜCUM OLACAK

Hücum oyunları PES 2012’nin en önemli unsurlarından biri ve yeni oyun hücum anlarında yapay zeka unsurlarının isabetli koşuları ve bire bir pozisyonlarda yardıma gelmeleri ile daha açık bir yaklaşım sunacak. Oyuncular defans oyuncularını çekmek için boş koşular yapabilecek, böylece özellikle de kapalı defanslara karşı daha rahat top çevirebilecekler. Takım tek bir bütünmüş gibi hareket edecek, topa sahip olan oyuncunun hareketlerine uygun kararlar vererek rakip takımı hata yapmaya zorlayacak.

BOŞ KOŞU ÖZELLİĞİ RENK KATACAK

Alan markajı ve pozisyon defansı da ciddi anlamda geliştirilen öğeler arasında, oyuncular rakip defansı yarabilmek için daha sıkı çalışmak zorunda olacaklar. Yeni imleç geçiş sistemi sayesinde sağ analog kolu kullanarak sahadaki istediğiniz oyuncuya geçiş yapabileceksiniz. Böylece sahanın istediğiniz bir yerindeki takım arkadaşına geçiş yapabilecek, tehditlere daha çabuk karşılık verebilecek ve hücumları daha rahat önleyebileceksiniz.

Top çevirme oyunları da daha çok kontrol sağlamak üzere elden geçirilenler arasında. Yapay zeka savunmacıları daha sıkı defansif çizgi yaratacaklar, daha iyi yer tutacak ve rakiplerini daha etkili biçimde izleyecekler. Topsuz oyuncu geçişleri kale atışları, kornerler, frikik ve taç atışları gibi ölü top durumlarında oyuncuların istedikleri oyuncuyu boş koşulara göndererek savunmacıları şaşırtmalarını, kullanabilecek alan yaratabilmelerini sağlayacak.

Pes 2012 Demo indir Video izle ve bunun gibi birçok yazımı RSS sistemi ile takip edebilirsin. Bu yazı 17 Mayıs 2011 tarihinde yayınlanmıştır.
Etiketler: Oyun ve Yama, pes, Pro evolution soccer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder