11 Mayıs 2011 Çarşamba

Facebook İsim Değiştirme Değişik Şekillerde İsim Yazma Nasıl Yapılır

Kimi zamanlar ismimizin duyulmasından veyada bir makale yada bir sitede okunmasından gururduyarız yada geleceğe yönelik düşünürsek ismimizin sitelerde kayıtlı olmamasına özen göstermeye çalışırız . Göstermeye çalışırız diyorum çünki nezaman ismimizi gizlemeye çalışsak ismimizi açığa verecek elbet bir yerde hata yapmışızdır. Bu hatayı yapmamak için bugun sizlere facebook ta nasıl ismimizi değiştirebiliriz ondan bahsetmek istiyorum. ilk olarak facebook.com sitesine bağlı mail adresimizi ve şifremizi yazarak giriş yapıyoruz Sağ üst Menude “account” Yani hesabım Bölümüne tıklıyoruz, sonrasında “Settings” yazan Kısımdan Name butonuna tıklıyoruz Açılan Bölümde ise “New Name” yeni İsim yazan kısma yeni ismimizi yazıyoruz ve Change Name Butonuna tıklıyoruz hayırlı Olsun İsmimiz değişti. Not: İlk isim değişikliğinden sonra isminizi 1 ay sonra değiştirebilirsiniz isim değişikliğinden biraz sonra yada bir gün sonra tekrar değiştirmek isterseniz facebook sistemi sizi 1 hafta blockluyacaktır ve buda sizin isim değişikliği talebinizi 1 hafta daha uzatacaktır.

1.Adım: Başlat’ a girin. 2.Adım: “Çalıştır” a tıklatın. 3.Adım: Yazı yazma bölümü karşınıza çıkacaktır.Oraya doğru bir şekilde “CHARMAP” yazın. 4. Adım: Tamam’ a tıklayın.Karşınıza karakter eşlem penceresi çıkacaktır oradan istediğiniz yazı türünü ve şeklini seçip kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

Facebook İsim Değiştirme Değişik Şekillerde İsim Yazma Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : en güzel face isimleri, en güzel FACEBOOK İSİMLERİ, face isim şekilleri, face isimleri, face isimleri şekilli, face şekilleri, face şekilli isim yazma, facebook için şekilli yazılar, facebook isim değiştirme, facebook isim değiştirme şekilli isim yazma, facebook isim şekilleri, facebook isimleri, facebook isimleri şekilli, facebook şekilli isim yazma, facede şekilli isim yazma, güzel face isimleri, isim yazma, isim yazma şekilleri, şekilli isim yazma, yazı yazma şekilleri Facebook İsim Değiştirme Değişik Şekillerde İsim Yazma Nasıl Yapılır yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder