6 Mayıs 2011 Cuma

Atv Sen Yeterki İste Programına Nasıl Katılırım Nasıl Başvururum Başvuru Formu

“SEN YETER Kİ İSTE” çok yakında ATV’de başlıyor!
Eda Taşpınar, Deniz Berdan ve Gülşah Saraçoğlu sizden yeni bir siz yaratmak için yılların izlerini silmek,sizi size tekrar armağan etmek için karar vermenizi ve başvurmanızı bekliyorlar.
Türkiye’nin en güzel, en şık, en bakımlı kadınları Eda Taşpınar, Deniz Berdan Gülşah Saraçoğlu ve medikal estetik danışmanı Şah Yaycı yepyeni hayatı size armağan etmek için ATV ekranlarında ” Sen Yeter ki İste ” ile bir araya geliyor.
3 koç her hafta başvurular arasından seçeceği aday ile bir hafta boyunca kalacağı otele yerleşecek ve değişim başlayacak.
Bir hafta boyunca her koç,adayının değişimin her evresinde fikir verecek, destek olacak ruhunu ve bedenini güzelleştirmek için bilgi birikimleri ile her şeyi yapacak.
HEM FİZİKSEL HEM RUHSAL DEĞİŞİM!
Adayları sadece dıştan güzelleştirmenin yanı sıra, renk bilimi, taşlar ,astroloji,kuantum ,enerji çalışmaları , doğru beslenme, numeroloji,isimlerin insan hayatındaki etkileri,renkler, tasavvuf astrolojisi gibi farklı bilimlere yer verilerek ruhsal değişimlerine de katkıda bulunulacak.
DEĞİŞİME HAZIRSANIZ ATV İLE “SEN YETER Kİ İSTE” DE BULUŞALIM!
Başvuru için : www.atv.com.tr ve (212) 219 60 30

Sen Yeter Ki İste Programı Başvuru Formu?, sen yeterki iste televizyon programıhttp://www.domatez.net/ Atv Sen Yeterki İste Programına Nasıl Katılırım Nasıl Başvururum Başvuru Formu yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder